Правила и услови

Член на НАИТМ може да стане секоја туристичка агенција, превозник, хотел, ресторан, винарија, водич и институции како музеи и локалитети. 
Пополнете го формуларот за зачленување или испратете ни барање по електронска пошта на info@naitm.org.mk
Тимот на НАИТМ е секогаш тука за Вас!